''
Cum îți amenajezi casa în stil modern?
Visezi de mult timp la o casă în stil modern, aranjată minimalist? Ei bine, amenajarea locuinței perfecte este un proces complex, care necesită o atenție deosebită la detalii.
Citește mai mult
Amenajare baie - ce stiluri poți aborda?
Din ce în ce mai multe proiecte de amenajare baie sunt realizate pe fondul noilor trenduri privind finisajele interioare și a soluțiilor moderne de configurare, care garantează beneficii incontestabile din perspectivă estetică și practică.
Citește mai mult
Ce trebuie să știi despre  sticla sablata?
Sticla este unul dintre acele materiale naturale, ce se regăsesc tot mai frecvent în locuințele moderne, însă pentru a adăuga un plus de stil designului tot mai mulți oameni aleg sticla sablata.
Citește mai mult
Ce criterii ai în vedere la alegerea unei cabine de dus?
Cabina de dus este una dintre componentele cele mai importante din proiectul de amenajare a băii. Pentru a avea parte de o investiție optimă, este primordială realizarea unei documentări asupra modelelor existente pe piață și aspectelor lor tehnice.
Citește mai mult
Ce aspecte iei în calcul la alegerea unei uși de sticlă pentru locuința ta?
Este binecunoscut faptul că sticla face parte din categoria materialelor de o rezistență ridicată, motiv pentru care numeroase persoane aleg să cumpere uși de sticlă pentru locuința lor.
Citește mai mult
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 9 (1 Pages)